Seznámíme se s kváskem, jak jej skladovat a uchovávat tak, aby „žil“ i několik let.
Každý účastník dostane skleničku mateřského kvásku domů a upeče si vlastní chléb,
ochutná upečené chleby, které připraví lektorka.
Seznámíme se s kváskem, jak jej skladovat a uchovávat tak, aby „žil“ i několik let.Každý účastník dostane skleničku mateřského kvásku domů a upeče si vlastní chléb,ochutná upečené chleby, které připraví lektorka.
Každý si zadělá těsto na svůj bochník s informacemi, jak s ním
pracovat, překládání, vzduchové bubliny, utažení těsta před
vložením do ošatky, čím ošatku vysypávat, čas kynutí, prstový
test těsta před tím, než se dá péci.
Obdržíte manuál
s informacemi,
jak na pečení doma,
jak pečivo skladovat,
vady pečiva apod…
Více info na plakátku.