Teorie i praxe, důležité rady, zadělání kvásku, hnětení, kynutí,... až po vlastní skvělý chléb, který si už dopečete v klidu v sobotu doma. Kurz pod vedením autorky knih na toto téma - paní Janou Berkovou.
Na místě lze zakoupit materiál a knihy z nabídky pí. Berkové, prosíme jen o objednání předem.
https://kvaskovakucharka.cz/
Kurz se specialistkou na kvásek z Olomouce, s 13 lety zkušeností, autorkou 4 kváskových kuchařek.
Dozvíte se vše o kvásku a jeho použití.
Zaděláte si těsto na svůj chleba.
Čeká Vás ochutnávka a spousta rad.
Odnesete si 12letý kvásek s návodem a inspirujete se k jeho širokému využití.
Na místě lze zakoupit materiál a knihy z nabídky pí. Berkové, prosíme jen o objednání předem.https://kvaskovakucharka.cz/
Kontaktní osoba: pí Berková, telefon 732 286 192