6.4.2020 - 1.6.2020   13:30-13:30
Čokoládové bonbony
Autor: Jan Valchař | Rubrika: DOMÁCÍ VÝZVA
Kontakt: Jan Valchař, valchar@doris.cz, tel.: 731 186 056
Místo: U vás doma
Receptů na ledovou čokoládu je mnoho. My si dnes ale vyrobíme tu nejlepší z nejlepších. Jako základ totiž použijeme tu čokoládu, která vám nejvíce chutná a do ní přidáme kokosový olej.

Suroviny
100 gramů čokolády
45 gramů kokosového oleje
Poměr čokolády a oleje je na 100 gramů čokolády 40 až 50 gramů oleje.

Postup

Čokoládu rozlámete na menší kousky do kovové misky a tu vložíte do hrnce s vodou a pomalu ohříváme. Mícháme dokud se čokoláda nerozpustí.

Do rozpuštěné čokolády přimícháme kokosový olej.

Připravenou ledovou čokoládou naplníte formičky, dáte je do chladničky a po ztuhnutí čokoládu z formiček vyklopíte. A je to.

Jíte a jíte, dokud všechnu nesníte.

Alespoň 1 bonbon si nechejte a vyfoťte nám ho, ať se můžeme mrknout, jak se vám to povedlo.